Kiinalaisseurat tavoittelivat konkarihyökkääjää kesällä – ”Hän on projektimme tukipilari”

© Kuva: Getty Images

Kolumbialainen konkarihyökkääjä Radamel Falcao on yhä tärkeässä roolissa AS Monacossa, vakuuttaa seuran varapresidentti Vadim Vasilyev.

Falcao, 32, on pelannut Monacossa kesästä 2013 lähtien, joskin hän vietti kaksi kautta lainalla Valioliigassa Manchester Unitedissa ja Chelseassa. Edellisten kahden kauden aikana hän ampui ruhtinaskunnan ylpeydelle yhteensä 39 maalia 55 sarjaottelussa.

Kesällä Falcao oli yhdistettynä AC Milaniin ja moniin Kiinan Superliigan seuroihin. Vasilyev sanoi, että Milan ei ollut missään vaiheessa yhteydessä Monacoon, mutta Kiinan suunnalta oli konkreettista kiinnostusta. Hän ei kuitenkaan pelkää kolumbialaiskärjen lähtevän Aasiaan.

– En usko sitä enää. Siirtoikkuna on kiinni, ja he (Kiinan Superliiga) ovat ottaneet käytön luksusveron pelaajasiirroissa, minkä vuoksi on epätodennäköistä, että he käyttäisivät niin paljon rahaa pelaajaan, kommentoi Vasilyev L’Equipelle.

Hän toivoo, että Falcao viihtyy Monacossa sopimuksensa loppuun, kesään 2020 asti.

– Me haluamme pitää hänet. Hän on projektimme tukipilari. Haluaisin, että hän jatkaa täällä sopimuksensa loppuun saakka.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!