Liverpoolilla paras startti 57 vuoteen – PSG-ottelun ratkaisija koko Mestarien liigan tehokkain

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Liverpool avasi uuden Mestarien liiga -kautensa voitokkaasti, kun se nujersi nimivahvan PSG:n kotikentällään Anfieldilla maalein 3-2 (lue lisää). Ottelu sai jännittävän lopun, sillä Liverpoolin voittomaali syntyi vasta lisäajalla.

Jos oli Liverpoolin kevätkausi kokonaisuudessaan mahtava, niin uusi kausi on alkanut vähintään yhtä räväkästi. Liverpool on voittanut kaikki kauden kuusi kilpailullista otteluaan ensimmäisen kerran peräti 57 vuoteen.

Hyökkäys on paras puolustus, ainakin kun Liverpoolista puhutaan. Viime kauden alusta lukien Liverpool on tehnyt Mestarien liigassa nyt peräti 43 maalia. Sillä se on kaikki joukkueet mukaan lukien ylivoimaisesti tehokkain, sillä toiseksi parhaalla on peräti kymmenen maalia vähemmän.

Liverpoolin sankari tiistai-iltana oli brasilialainen Roberto Firmino, joka aloitti ottelun vaihtopenkillä. Firminon tehokkuudessa ei sinänsä ole mitään uutta, sillä hän on ollut koko Mestarien liigan tehokkain pelaaja viime kauden alusta lukien. Firmino on ollut tämän ja viime kauden aikana mukana 18 Liverpoolin Mestarien liiga -maalissa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!