Liverpool avasi uuden Mestarien liiga -kautensa voitokkaasti, kun se nujersi nimivahvan PSG:n kotikentällään Anfieldilla maalein 3-2 (lue lisää). Ottelu sai jännittävän lopun, sillä Liverpoolin voittomaali syntyi vasta lisäajalla.

Jos oli Liverpoolin kevätkausi kokonaisuudessaan mahtava, niin uusi kausi on alkanut vähintään yhtä räväkästi. Liverpool on voittanut kaikki kauden kuusi kilpailullista otteluaan ensimmäisen kerran peräti 57 vuoteen.

OptaJoe

@OptaJoe
1961 - Liverpool have won their opening six competitive matches of a season for the first time since 1961-62. Contenders.

Hyökkäys on paras puolustus, ainakin kun Liverpoolista puhutaan. Viime kauden alusta lukien Liverpool on tehnyt Mestarien liigassa nyt peräti 43 maalia. Sillä se on kaikki joukkueet mukaan lukien ylivoimaisesti tehokkain, sillä toiseksi parhaalla on peräti kymmenen maalia vähemmän.

OptaJoe

@OptaJoe
43 - Since the start of last season, Liverpool have scored 43 Champions League goals; 10 more than any other team in the competition in this period. Juggernaut. #LIVPSG

Liverpoolin sankari tiistai-iltana oli brasilialainen Roberto Firmino, joka aloitti ottelun vaihtopenkillä. Firminon tehokkuudessa ei sinänsä ole mitään uutta, sillä hän on ollut koko Mestarien liigan tehokkain pelaaja viime kauden alusta lukien. Firmino on ollut tämän ja viime kauden aikana mukana 18 Liverpoolin Mestarien liiga -maalissa.

OptaJean

@OptaJean
18 - No player has been involved in more goals than Roberto Firmino 🇧🇷 in the Champions League since 2017/18 (18 - 11 goals, 7 assists). Cyclop. @LFC #LIVPSG