La liga Livestream: Kaikki ottelut ilmaiseksi
© Kuva:

Livestream: Katso La Ligan huippupeli Sevilla – Real Madrid suorana ja ilmaiseksi netissä

Keskiviikkona 26.9.2019 La Ligassa pelataan huippujännittävä ottelu Sevilla – Real Madrid. Ottelu alkaa kello 23.00. Näet pelin ilmaiseksi suorana livestream-lähetyksenä Unibet TV:stä.

Sevillan alkukausi uuden päävalmentajan Pablo Machínin alaisuudessa on lähtenyt ailahdellen käyntiin. Sevillan otteista on puuttunut tasaisuus. Sevillan kaudesta kertoo paljon se, että joukkue on tehnyt viidessä ottelussa kymmenen maalia, mutta onnistunut silti jäämään kolmessa pelissä maaleitta. Kauden osumat ovat siis tulleet kahdessa ottelussa. Viime sunnuntaina Sevilla murskasi Levanten vieraskentällä maalein 6-2.

Real Madrid on porskuttanut tasaisen vahvasti. Ainoa kauneusvirhe tuli Ahtletic Bilbaon vieraana, jolloin pisteet jaettiin 1-1-tuloksella. Viime kierroksella Real Madrid otti niukan 1-0-voiton Espanyolista.

Nyt molemmilla joukkueilla on edessä ensimmäinen viikkopeli sarjassa. La Liga -seuraajan näkökulmasta kuluva viikko on ihanteellinen. Huippupelejä pelataan viikonlopun lisäksi keskellä viikkoa. Sevillan ja Real Madridin välinen kamppailu pelataan keskiviikkona 26.9. klo 23.00. Näet kaikki La Ligan ottelut ilmaiseksi ja suorina lähetyksinä Unibet TV:stä.

Näin näet La Ligan ottelut ilmaiseksi:

Unibet TV:n Livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös ensitalletuksen myötä 100% talletusbonuksen. Ottelun katsominen on täysin laillista eikä vaadi rahapelaamista.

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat 100% talletusbonuksen).
3. Voit katsoa nyt kaikki kauden pelit ilmaiseksi.

Loukkaantumiset vaivanneet Sevillaa

Yksi syy Sevillan vaikeuksiin löytyy loukkaantumisista. Sevilla on joutunut tulemaan toimeen ilman kolmea tärkeää pelaajaansa. Kapteeni Sergio Escudero loukkasi kätensä ja on sivussa vielä jonkin aikaa. Myös Gabriel Mercado sekä tuore hankinta Maxime Gonalons ovat pidempään poissa kokoonpanosta.

Otteluohjelma ei myöskään juuri anna armoa Sevillalle. Real Madrid -kohtaamisen jälkeen Sevilla matkustaa Eibarin vieraaksi lauantaina. Myös ensi viikolla Sevilla pelaa kaksi ottelua. Eurooppa-liigassa vastaan tulee torstaina (4.10.) vieraskentällä venäläinen Krasnodar. Vain kaksi kokonaista päivää myöhemmin Sevilla isännöi La Ligassa sunnuntaina Celta Vigoa.

Positiivista Sevillan alkukaudessa on ollut hyökkääjien tehokkuus viime aikoina. Vaikka kolmessa sarjapelissä Sevilla jäikin ilman maaleja, hyökkääjät André Silva ja Wissam Ben Yedder ovat tehneet yhteensä seitsemän osumaa. Ben Yedder iski hattutempun edellisessä ottelussa Levantea vastaan.

Sevilla on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä. Pisteitä sillä on kasassa viidestä ottelusta seitsemän.

Real Madrid aloittanut vahvasti

Myös Real Madridin otteluohjelma on tiukka. Sevilla-ottelun jälkeen Realilla on edessään viikonloppuna Madridin derby Atléticoa vastaan (näet myös Madridin derbyn ilmaiseksi Unibet TV:stä). Myös Realin puolella kiireet jatkuvat Euroopan kentillä. Mestarien liigassa Real kohtaa Moskovan TsSKA:n tiistaina 2.10.

Viiden ottelun jälkeen Real Madrid on Barcelonan kanssa samoissa pisteissä (13 pistettä) sarjan kärjessä. Espanyol-voitto ei vielä vakuuttanut Real Madridin päävalmentajaa Julen Lopeteguita.

– La Ligassa on äärimmäisen vaikeita otteluita ja tämä oli yksi niistä. Tärkeintä oli se, miten joukkue osasi kärsiä kentällä ja voittaa. Se on tärkeää, mutta emme osanneet tappaa ottelua, vaikka meillä oli saumat siihen useaan otteeseen, päävalmentaja kommentoi ottelun jälkeen.

Myös Real Madrid sai ikäviä uutisia loukkaantumisrintamalta. Isco kävi leikkauksessa umpilisäkkeen tulehduksen takia ja mies on AS:n tietojen mukaan sivussa kuukauden. Lisäksi Dani Carvajal sekä Jesus Vallejo ovat sivussa.