Mitä ihmettä? Zlatania viedään Egyptiin – ”Voi tehdä sopimuksen lähipäivinä”

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic Egyptiin? Kuulostaa täysin poskettomalta huhulta, mutta tällaista väittää meksikolaislehti Récord.

Miten meksikolaislehti sitten tietäisi Yhdysvalloissa pelaavan ruotsalaistähden ja egyptiläisseuran liikkeistä? No siten, että seuraa, johon Zlatania huhutaan, Pyramids FC:tä, valmentaa Meksikossa todella pitkään vaikuttanut argentiinalainen Ricardo La Volpe. La Volpe on valmentanut aiemmin muun muassa Meksikon ja Costa Rican maajoukkueita.

Pyramids FC:n omistaa saudiarabialainen multimiljonääri Turki al-Sheikh, joka osti seuran kuluneena kesänä. Al-Sheikh on jo tuonut seuraan useita nimekkäitä ulkomaalaispelaajia. Tällä viikolla maalivahtivalmentajaksi palkattiin Brasilian entinen maajoukkuevahti Dida. Ruotsalaislegenda Zlatan olisi kuitenkin aivan toista kaliiperia.

Mikäli jokseenkin poskettomalta kuulostava huhu osoittautuisi todeksi, liittyisi Zlatan Pyramids FC:n riveihin Récordin mukaan MLS-kauden päätyttyä. Liigan runkosarja päättyy 28. lokakuuta ja pudotuspelit 8. joulukuuta. Tämänhetkisellä sarjatilanteella Zlatanin LA Galaxy ei ole selviytymässä mukaan pudotuspeleihin.

Viiden sarjakierroksen jälkeen Pyramids FC on Egyptin pääsarjassa 11 pisteellään toisena, tasapisteissä sarjakärki Al Ahlyn kanssa.

Récord menee uutisessaan niin pitkälle, että se sanoo Zlatanin sopimuksen voivan varmistua ”lähipäivien aikana”. Lehden mukaan neuvottelut ovat jo pitkällä, eikä raha ole minkäänlainen ongelma.