Kuopion Palloseura ja Honka pelasivat lauantaina Veikkausliigassa 1-1-tasapelin. Ottelu pelattiin Savon Sanomat Areenalla.

Honka sai palkinnon vahvasta avausjaksostaan 37. minuutilla. Demba Savage sai tilaa kuljettaa pallon pitkälle KuPS:n puoliskolle ja löysi syötöllään rangaistusalueelta Macoumba Kandjin, joka jatkoi pelivälineen verkkoon.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Macoumba Kandji laukoo FC Hongan 0-1 johtoon #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3299708

KuPS tuli peliin mukaan 56. minuutilla, kun Ville Saxman pudotti pallon Reuben Ayarnalle, joka ei aikaillut ratkaisunsa kanssa, vaan sijoitti tarkasti vasempaan yläkulmaan.

Reuben Ayarna tasoittaa pelin uskomattomalla vasuritykillä! #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3299712

PS Kemi hävisi aiemmin tänään Sauvosaaressa Vaasan Palloseuralle 0-2. Vierasjoukkueen maaleista vastasivat toisella jaksolla Juho Lähde ja Douglas Cae.

Viideltä Tammelassa pelattu Ilves-FC Inter päättyi Ilveksen 1-0-voittoon. Pelin ainokaisen iski Eero Tamminen.

Honka on 29 ottelun jälkeen sarjassa kolmantena 48 pisteellä. KuPS on sen perässä neljäntenä 46 pisteellä. Edellä mainittuja ottelun vähemmän pelannut Ilves on viidentenä tasapisteissä kuopiolaisten kanssa.