Sopimus päättymässä ja suurseurat perässä – PSG-luotsi ylistää nuorta tähteä: ”Olennainen osa peliämme”

© Kuva: Getty Images
Leverkusen yrittää jatkoon Mestarien liigassa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel toisti jälleen, kuinka tärkeä pelaaja Adrien Rabiot on hänen joukkueelleen.

Rabiot, 23, oli kesällä paljon otsikoissa paristakin syystä. Hän ei päässyt mukaan Ranskan MM-joukkueeseen ja kieltäytyi olemasta osa reserviryhmää, josta olisi nostettu pelaajia kisajoukkueeseen loukkaantumisten sattuessa. Rabiot oli myös kuuma nimi siirtomarkkinoilla. PSG-pelurin yhteydessä mainittiin muun muassa Barcelonan, Juventuksen ja Bayern Münchenin nimet.

Keskikentän keskustassa viihtyvä Rabiot on yhä mielenkiintoisessa tilanteessa, koska hänen sopimuksensa PSG:n kanssa umpeutuu ensi kesänä. Kiinnostuneet seurat voivat siis neuvotella suoraan hänen kanssa tammikuun siirtoikkunan auetessa ilman PSG:n suostumusta. Jos Rabiot ei solmi uutta sopimusta pariisilaisten kanssa, hän voi siirtyä ensi kesänä muualle ilman siirtokorvausta.

Tuchel painotti, että haluaa jatkaa työskentelyä ranskalaisen kanssa.

– Rakastan Rabiot’n kanssa työskentelyä, sanoi Tuchel RMC:lle.

– Pidän Adrienista todella paljon. Hänellä oli vaikea tilanne, kun hän jätti vapaaehtoisesti MM-kisat väliin, mutta hän on tehnyt kaikkensa tässä joukkueessa eikä ole ollut sivussa yhdestäkään harjoituksesta.

– Hän sopeutuu mihin tahansa systeemiin ja jos hän on fyyisesti kunnossa, hän on olennainen osa tapaamme lähestyä peliä.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

Leverkusen yrittää jatkoon Mestarien liigassa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!