Veikkausliigan mitalitaistossa äärimmäisen tiukkaa – PS Kemi putoamisen partaalla

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua.

FC Inter ja IFK Mariehamn tasasivat pisteet Veritas Stadionilla lukemin 1-1. Albion Ademi vei Interin johtoon toisen puolikkaan alussa, mutta Simon Silverholt pelasti saarelaisille vieraspisteen 78. minuutilla.

Ilves taas oli Tammelassa tyly isäntä sarjajumbo PS Kemille voittaen ottelun 4-0. Tamperelaisten maalintekijöinä toimivat Issa Thiaw, Iiro Järvinen, Jani Tanska ja Ilari Mettälä.

Myös toinen mitaliehdokas Kuopion Palloseura oli lauantaina hyvällä pelipäällä. KuPS voitti Vaasan Palloseuran Elisa Stadionilla 3-0. Ats Purjeen, Petteri Pennasen ja Ville Saxmanin osumat toivat vieraille kolme pistettä.

Aiemmin tänään pelattiin Hongan ja Helsingin Jalkapalloklubin Metroderby, joka päättyi kannattajien väliseen kahakkaan. Pääkaupunkiseudun paikallisottelussa jaettiin pisteet lukemin 0-0.

KuPS nousi voittonsa myötä Hongan ohi sarjataulukon kolmannelle sijalle. KuPS (3.), Honka (4.) ja Ilves (5.) ovat 30 ottelun jälkeen tasapisteissä peräkkäisillä sijoilla.

PS Kemillä on 30 ottelun jälkeen kasassa 18 pistettä. Se on kahdeksan pisteen päässä karsijan paikalla majailevasta Turun Palloseurasta, joka pelaa oman 30. kierroksen ottelunsa sunnuntaina FC Lahtea vastaan.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille