Hongan ja HJK:n metroderby päättyi kannattajien rähinöintiin – katso video ja kuvat

© Kuva: Juha Tamminen
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Honka ja Helsingin Jalkapalloklubi tasasivat lauantaina pisteet Veikkausliigan metroderbyssä lukemin 0-0. Ottelu pelattiin Tapiolassa.

HJK:lla ei ollut lauantaina pelissä muuta kuin kunnia, sillä joukkue varmisti jo edellisellä kierroksella Veikkausliigan mestaruuden. Se onnistui kuitenkin laittamaan kapuloita paikallisvastustajansa rattaisiin maalittomalla tasapelillä.

Metroderbyn varsinainen näytös nähtiin vasta ottelun päätyttyä. Iso määrä HJK:n kannattajia ryntäsi kentälle juhlimaan joukkueen kanssa. Kentälle menneet kannattajat kerääntyivät Honka-fanien eteen keskisormiaan näyttäen.

Järjestyksenvalvojien lisäksi myös lukuisten poliisien oli puututtava toimintaan. Osa kentällä olleista HJK:n kannattajista pyrki katsomoon ja osa Hongan faneista pyrki katsomosta kentälle. Mellakkapoliisit hevosineen nähtiin myös kentällä.

Molemminpuolinen rähinöinti saatiin lopetettua muutaman minuutin jälkeen, kun HJK:n ja Hongan kannattajat erotettiin toisistaan.

Honka on nyt 30 ottelun jälkeen Veikkausliigassa kolmannella sijalla, viimeisellä europeleihin oikeuttavalla paikalla. Espoolaiset ovat neljän pisteen päässä pykälän ylempänä majailevasta Rovaniemen Palloseurasta, joka pelaa oman 30. kierroksen ottelunsa sunnuntaina Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan.

Hongan takana, sijoilla neljä ja viisi, ovat Kuopion Palloseura ja Ilves, joilla on kolme pistettä vähemmän kuin espoolaisilla. KuPS ja Ilves pelaavat 30. ottelunsa vielä lauantaina.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!