Video Benjamin Källmanin avausmaalista ulkomailla – Ei pelkää kilpailua konkarihyökkääjän kanssa

20-vuotias suomalaishyökkääjä Benjamin Källman teki lauantaina avausmaalinsa ulkomailla joukkueensa Dundee FC:n kotiottelussa Motherwelliä vastaan (uutinen). Källman puski kulmapotkusta pallon tyylikkäästä takanurkkaan, kun ottelua oli pelattu 71 minuuttia. Tuloksena oli kuitenkin Dundeen 1-3 -tappio – neljäs häviö yhtä monessa ottelussa.

Täydet peliminuutit pelanneen Källmanin maalin voi katsoa tästä löytyvältä videolta. Suomalaisen osuma näkyy ajassa 0:52.

Källman sai viime viikolla Dundeen hyökkäykseen kovan kirittäjän, kun seura kiinnitti riveihinsä Rangersissa ja Celticissä pelanneen kokeneen Kenny Millerin. Millerin CV on vakuuttava, sillä hän on pelannut Skotlannin A-maajoukkueessa 69 ottelua.

Källman uskoo, että hänelle on runsaasti hyötyä 38-vuotiaan Millerin saapumisesta. Kilpailua hän ei pelkää.

– Meillä on paljon hyökkääjiä, mutta kilpailutilanne on tervehenkinen. Luulen, että se saa minutkin pelaamaan ja harjoittelemaan paremmin, Källman totesi ennen Motherwell-peliä Evening Telegraphille.

– Siksi olenkin täällä, jotta kehittyisin pelaajana.

– Treenasin Millerin kanssa eilen (perjantaina), joten tiedän jo, että voin oppia häneltä todella paljon. Hän on erittäin kokenut ja fiksu pelaaja, joka tietää todella paljon jalkapallosta. Siksi yritän kuunnella hänen jokaista sanaansa, Källman jatkoi.

– Hän on melkein tuplasti minua vanhempi ja tuntee jalkapallon. Jo yksistä harkoista saattoi nähdä, että hänellä on paljon tietoa, etenkin minun kaltaiselleni hyökkääjälle.

Källman oli jo lähellä maalintekoa edellisessä ottelussaan St. Johnstonea vastaan hyvällä kääntövedollaan.

– Yleensä teen juuri tuollaisia maaleja, eli käännyn ja lauon samaan aikaan. Se on kai erikoisuuteni, Källman arvelee.

Källman valittiin Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen syyskuun EM-karsintaotteluihin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.