Yaya Touré löysi töitä: ”Lupasin, että palaan, ja olen iloinen pitäessäni sanani”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Norsunluurannikkolainen keskikenttäpelaaja Yaya Touré on löytänyt uuden työnantajan. 35-vuotias Touré siirtyy kreikkalaiseen Olympiakosiin yksivuotisella sopimuksella, johon kuuluu myös optio vuoden jatkosta. Sopimuksesta tiedotti Olympiakosin lisäksi myös Yaya Touré itse Twitter-tilillään.

Tourén sopimus Manchester Cityn kanssa päättyi viime kauteen, joten Olympiakosin ei tarvitse maksaa miehestä siirtokorvausta. Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen täksi kaudeksi selviytynyt Olympiakos on Tourélle tuttu seura, sillä hän pelasi siellä myös kaudella 2005-2006.

– Päätökseni perustuu siihen erityiseen suhteeseen, joka minulla on tähän uskomattomaan seuraan. On minulle suuri kunnia palata tänne, Touré kirjoitti.

– Kun lähdin täältä vuonna 2006, sanoin, että palaisin vielä. Nyt olen iloinen, että voin pitää sanani. Tarjouksia minulla oli monilta seuroilta Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa.

– Janoan menestystä nyt aivan yhtä paljon kuin silloin, kun tulin tänne monta vuotta sitten. Maltan tuskin odottaa, että voin auttaa seuraa voittamaan palkintoja, jotka Olympiakosin hienot fanit ansaitsevatkin.

Neljä kertaa Afrikan vuoden jalkapalloilijaksi valittu Touré on edustanut Olympiakosin ja Manchester Cityn lisäksi myös Barcelonaa ja Monacoa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!