Mestarien liigan kahdeksalta alkaneet ottelut on saatu päätökseen.

Saksan mestari Bayern München kukisti E-lohkossa kreikkalaisen AEK Ateenan vieraissa lukemin 2-0.

Ennakkosuosikki Bayernilla oli ajoittain vaikeuksia päästä vaarallisille tekopaikoille. Sen viimeiset ratkaisut osoittautuivat varsinkin ensimmäisellä jaksolla kehnoiksi, ja hyökkäyspään pelaajat sättivät toisiaan vuorotellen.

AEK lähti hyökkäyksiinsä vauhdilla, mutta Bayern-kapteeni Manuel Neuer selvisi lopulta maalillaan varsin helpolla.

Kreikkalaiset puolustivat hienosti tunnin ajan, mutta vierasjoukkue sai hurmoksen päälle, ja maalihanat aukesivat. Ensin Javi Martínez pääsi laukomaan irtopallon lähietäisyydeltä sisään ja vain hetkeä myöhemmin Bayern iski jälleen. Robert Lewandowski sai kunnian päättää hienon hyökkäyksen siirtämällä pelivälineen maalin edustalta tyhjiin. Maalit syntyivät 61. ja 63. minuutilla.

Sveitsiläinen Young Boys otti ensimmäisen pisteensä H-lohkossa pelaamalla kotonaan 1-1-tasapelin espanjalaista Valenciaa vastaan. Ottelun avausosuma nähtiin 26. minuutilla, kun Carlos Soler taituroi pallon rangaistusalueelle Michy Batshuayille, joka ohitti vielä maalivahti Marco Wölflin ennen kuin siirsi pelivälineen verkkoon ja Valencian johtoon.

Kotijoukkue pääsi peliin mukaan toisella puolikkaalla, kun Daniel Parejo kaatoi boksissa Djibril Sow’n, ja Young Boysille vihellettiin rangaistuspotku. Pallon taakse asteli Guillaume Hoarau, joka laukoi isännät tasoihin.