Jos cup-dramatiikka on lähellä sydäntäsi, niin tänään tuli Yleltä iloinen uutinen. Yle näyttää tämän kauden aikana TV2:ssa ja Yle Areenassa ottelun sekä Englannin FA Cupin että Saksan Cupin DFB-Pokalin jokaiselta kierrokselta. Yhteensä otteluita nähdään kauden aikana 13. Ylen uutisen voi lukea täältä.

Kyseisiä cup-kilpailuja näyttää myös Viasat, joka omistaa molempien kilpailujen lähetysoikeudet ja laajentaa näin yhteistyötään Ylen kanssa. Jo tänä viikonloppuna Ylellä nähdään Valioliigan huippukamppailu Liverpool-Manchester City, joka käynnistyy sunnuntaina kello 18.30.

FA Cupin ensimmäisestä näytettävästä ottelusta tiedotetaan myöhemmin, mutta Saksan Cupin ensimmäinen peli Ylellä on 31.10. pelattava Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen. Näin ollen tulessa on heti kättelyssä Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradecky.

– Loistavaa, että Yle otti mahdollisuudesta kiinni. Tämä on hienoa koko jalkapallokulttuurin kannalta, Leverkusenin veräjänvartija iloitsee.

Huippujalkapalloa on tänä viikonloppuna katsottavissa muutenkin kosolti ilmaiseksi, sillä Viasatin urheilukanavat ovat viikonlopun ajan vapaassa katselussa (lue lisää).