Diego Simeone koki Atlético-uransa suurimman tappion: ”Dortmundia on mukava katsella”

© Kuva: Getty Images

Diego Simeone on valmentanut Atlético Madridia jo todella pitkään – joulukuusta 2011 – mutta vielä kertaakaan hän ei ollut saanut sellaista läksytystä, jonka Borussia Dortmund tarjosi Atléticolle keskiviikkona Signal Iduna Parkilla. 0-4 -tappio oli Simeonen Atléticon kaikkien aikojen suurin kilpailullisesssa ottelussa.

Argentiinalaisluotsi ei alkanut ottelun jälkeen selitellä, vaan kehui mieluummin Bundesliigan sarjakärjen hienoja otteita. Simeonen mielestä tämänhetkistä Dortmundia on nautinnollista katsella.

Alkusyksyn kuuma pelaaja Paco Alcacér ei pystynyt pelaamaan lihasvamman takia, mutta tehoja löytyi muiltakin. Avausmaalin teki Axel Witsel, ja toisella puoliajalla johtoa kasvattivat kahdesti osunut Raphael Guerreiro sekä Jadon Sancho. Molemmat aloittivat ottelun vaihtopenkillä.

– Tulos oli selvä. Meidän täytyy onnitella vastustajaamme, sillä he pelasivat nopeaa ja hyökkäävää peliä, Simeone totesi toimittajille Goalin mukaan.

– Dortmund pelasi hyvin tehokkaasti ja dynaamisesti. Tärkeintä on hyödyntää pallonhallinta nopeasti, ja he tekivät niin upealla tavalla. Dortmundilla menee tällä hetkellä todella hyvin, ja heitä on mukavaa katsella.

– Tulos on selkeä, vaikka avausjakso olikin tasainen ja olisimme voineet tasoittaa pelin. Taululla on kuitenkin 4-0, joten mitä jossittelu auttaa? Näin meidän pelissämme silti paljon hyvääkin, Simeone jatkaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.