Markku Kanerva Huuhkajien voiton jälkeen: ”Upeaa, että saimme fanijoukoille kunnon palkinnon”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi nousi upeasti 1-0-voittoon Kansojen liigassa Viroa vastaan Teemu Pukin lisäajalla syntyneellä maalilla (lue raportti tästä).

Huuhkajien valmentaja Markku Kanerva oli luonnollisesti ottelun jälkeen tyytyväinen. Kehuja sai varsinkin joukkueen kärsivällisyys ja usko siihen, että tarvittava maali tulee jossain vaiheessa – vaikka lisäajalla.

– No aikamoinen draamahan se oli. Viime hetkeen jäi, mutta joukkue jaksoi uskoa siihen, että se voitto haetaan ja kärsivällisyyttä löytyi siihen, Kanerva sanoi ottelun jälkeen Viasatin haastattelussa.

– Oli aivan upeaa, että saatiin kunnon palkinto Suomesta asti tulleille fanijoukoille.

Viro puolusti tiiviisti ja huippupaikoille murtautuminen oli vaikeaa, mutta voittomaali tuli viimeisillä hetkillä.

– Viro teki meidän pelaamisen vaikeaksi. Etenkin toisella jaksolla he vetäytyivät alas ja panivat yhdeksän pelaajan blokin sinne. Sitä oli vähän hankalampi murtaa, mutta onneksi kavereilla ”nervet” piti ja maltoimme pelata ja hakea sitä paikkaa. Saimme palkinnon lopussa ja se oli aivan upea juttu.