Real Madridin kriisi syvenee – Julen Lopeteguin johdolla poikkeuksellisen synkkää

© Kuva: Getty Images

Tiistain Mestarien liiga -kierroksen suurin paukku kajahti Moskovasta, kun TsSKA kukisti kolme edellistä Mestarien liiga -painosta voittaneen Real Madridin maalein 1-0. Real hallitsi peliä, muttei saanut palloa kertaakaan maalipuiden väliin. Maalipuihin se tosin osui kolmesti.

Kyseessä oli jo kolmas peräkkäinen ottelu, jossa Real jäi kokonaan ilman maalia. Realin maaliton jakso on nyt jatkunut kaikkiaan 319 peliminuuttia. Edellistä kertaa, kun se on jäänyt kolmessa ottelussa peräkkäin maaleitta, saadaan hakea kaukaa 12 kauden takaa. Cristiano Ronaldon aikakaudella Real ei siis ollut näin tehoton kertaakaan.

Tehottomuus Euroopassa oli myös erittäin poikkeuksellista, sillä Real oli tehnyt vähintään yhden maalin 32 europelissä peräkkäin. Edellisestä maalittomasta ottelusta oli kulunut 2,5 vuotta.

Tavallaan on myös ironista, että Realin nollasi juuri TsSKA, jonka maalia vartioi Venäjän maajoukkueen pitkäaikainen ykkösvahti Igor Akinfeev. Viimeisessä 47 Akinfeevin pelaamassa Mestarien liiga -ottelussa 45:ssä hänen taakseen on tehty vähintään yksi maali. Kokeneen torjujan iltaan tuli kuitenkin tahra pelin lisäajalla, kun hänet ajettiin suihkuun kahdella muutaman sekunnin sisällä nostetulla varoituksella.

Realin uutta päävalmentajaa Julen Lopeteguita ylläolevat tilastot eivät saata hyvään valoon. Lopetegui on ensimmäinen Realin valmentaja 20 vuoteen, joka on hävinnyt ensimmäisten kymmenen ottelunsa aikana kolme kertaa. Seuran puheenjohtajan Florentino Pérezin alaisuudessa Lopetegui ylsi kyseiseen ”saavutukseen” ensimmäisenä.

Juttua muokattu Igor Akinfeevin osalta 3.10. klo 9.50.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.