Saksan miesten maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw moittii pilkkutuomiota, joka ratkaisi tiistaina Nations Leaguen ottelun Ranskaa vastaan.

Toni Kroosin maali rangaistuspotkusta vei Saksan johtoon ensimmäisellä jaksolla, mutta Antoine Griezmannin kaksi osumaa jälkimmäiselle puolikkaalla toivat tuoreelle maailmanmestarille Ranskalle 2-1-voiton ja kolme pistettä.

Griezmannin toinen maali syntyi pilkulta, mutta kyseessä oli huomattavasti kyseenalaisempi tuomio kuin Kroosin maalissa, jossa pallo vietiin täplälle käsivirheen takia.

Blaise Matuidi rynnisti pallon perään Saksan rangaistusalueelle ja Mats Hummels yritti pysäyttää hänet. Hummels yritti taklata Matuidia, muttei osunut ranskalaiseen tai palloon. Hän horjutti kuitenkin Matuidia, joka astui jalallaan Hummelsin kengän päälle ja kaatui. (Katso Viafreen video tilanteesta täältä).

Saksa-luotsi Löwin mukaan tilanteesta ei olisi pitänyt viheltää rangaistuspotkua, joka lopulta ratkaisi voiton Ranskalle.

– Se ei ollut pilkku. Mats ei osu häneen. Matuidi astuu hänen jalan päälle, kommentoi Löw ARD:lle.

– Olimme täysin samalla viivalla maailmanmestarien kanssa, mutta meidän olisi pitänyt tehdä toinen maali ensimmäisellä puolikkaalla.

– Valitettavasti emme saaneet palkintoa hyvästä pelistä. Jos olisimme olleet hieman fiksumpia, olisimme tehneet toisen maalin ja voittaneet.