© Kuva: Getty Images

Serie A:n tähtipelaaja avasi sanaisen arkkunsa ex-seurastaan: ”He tekivät asioita selkäni takana”

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Internazionale Milanon keskikenttäpelaaja Radja Nainggolan jätti kesällä AS Roman riitaisissa merkeissä.

Belgialaispeluri Nainggolan, 30, edusti Romaa reilun neljän vuoden ajan ja vannoi useasti rakkauttaan seuraa ja kaupunkia kohtaan. Hänen tiedetään myös katsoneen pahalla, kun hänen keskikentän kumppaninsa Miralem Pjanić lähti Juventukseen vuonna 2016.

Nainggolan kertoi Gazzetta dello Sportin haastattelussa, että Roma teki hänen selkänsä takana asioita, joita hän ei voinut hyväksyä. Niinpä hän lähti kesällä entisen valmentajansa Luciano Spallettin alaisuuteen Interiin.

– Lopputulema ei ollut minun syytäni. Ei ainakaan täysin. Olin pettynyt joihinkin tekoihin, joita en miehenä voinut hyväksyä. Minäkin tein asioita väärin, siitä ei ole epäilystä.

– Mutta he tekivät asioita kertomatta minulle mitään sen sijaan, että he olisivat puhuneet kanssani kasvotusten niin kuin miehet.

Nainggolanin mukaan Roma neuvotteli hänelle siirtoa muihin maisemiin ilman pelaajan tietämystä.

– Roma halusi rahastaa siirrollani. Sain selville, että he olivat päässeet sopuun ulkomaisten seurojen kanssa, joita en ikinä hyväksyisi. Minua kohdeltiin kuin joutavaa pelaajaa. He tekivät asioita selkäni takana.

– Siinä vaiheessa Spalletti soitti minulle, eikä minun tarvinnut miettiä kauan. Ensin olin katuvaisella päällä, mutta minut on otettu täällä hyvin vastaan.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos