Taistelua suorasta Veikkausliigassa säilymisestä käyvä SJK sai maanantaina jobinpostia, kun sen kapteeni ja ykkösmaalivahti Mihkel Aksalu loukkaantui Viron Nations League -ottelussa Unkaria vastaan.

Aksalu joutui tulemaan vaihtoon muutamaa minuuttia ennen avausjakson loppua. Hänet korvasi kentällä vasta toista maaotteluaan pelannut 31-vuotias Sergei Lepmets. Lepmets joutui toisella puoliajalla kaksi kertaa Ádám Szalain ohittamaksi, ja ottelu päättyi lopulta 3-3 -tasapeliin.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
SJK:n kapteeni ja maalivahti Mihkel Aksalu on jälleen Viron maajoukkueen avauksessa, kun joukkue kohtaa Unkarin Tallinnassa klo 21.45 alkavassa UEFA Nations League ottelussa. #SJKfi #Veikkausliiga
Harmillisesti Aksalu loukkasi jalkaansa ottelun ensimmäisellä puoliajalla ja joutui tulemaan vaihtoon, kun 43. minuutti oli käynnissä. Toivotaan ettei ole kovin vakava loukkaantuminen. 😟 #SJKfi #Veikkausliiga

33-vuotiaan Aksalun vamman laadusta ei ole vielä esitetty tarkempia arvioita. Aksalu on pelannut SJK:n 31 sarjaottelusta 18. Muissa peleissä maalia on vartioinut Jesse Öst. Viimeisissä neljässä pelissä on torjunut juuri virolainen, joka pelaa SJK:ssa nyt jo kuudetta kauttaan.

SJK on kaksi kierrosta ennen Veikkausliigan päätöstä kaksi pistettä karsijan paikalla majailevaa TPS:ää edellä. Viimeisissä otteluissaan se kohtaa vieraskentällä HJK:n ja kotonaan FC Interin.