© Kuva: Getty Images

Tässä ovat Usain Boltin futisuran avausmaalit – ”Seuraavaksi Ballon d’or?”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Usain Bolt hyvästeli viime vuonna yleisurheilukentät maailman kaikkien aikojen menestyksekkäimpänä pikajuoksijana, 19-kertaisena arvokisakultamitalistina ja 100 ja 200 metrin ME:n haltijana. Nyt 32-vuotias jamaikalainen rakentaa jalkapallouraansa australialaisessa Central Coast Marinersissa.

Perjantai oli Boltille juhlapäivä, sillä hän sai tuulettaa ensimmäistä maaliaan virallisessa jalkapallo-ottelussa. Marinersin avauskokoonpanossa ensimmäistä kertaa pelannut Bolt sai pelikaveriltaan syötön maalipaikkaan ja ampui pallon hienosti etunurkkaan. Tuuletus oli luonnollisesti juoksuradoita tuttu.

Pian syntyi puolustuksen sekoiluna myös Boltin toinen maali, ja nyt tuuletus oli peräisin suositusta Fortnitesta.

Bolt oli luonnollisesti pelin jälkeen onnensa kukkuloilla todistaessaan epäilijöiden olleen väärässä.

Mariners kukisti harjoitusottelussa vastassa olleen MacArthur South West Unitedin lopulta maalein 4-0.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!