Bayern Münchenin kokenut ranskalaispelaaja Franck Ribéry joutui maanantaina myrskyn silmään, kun selvisi, että laitahyökkääjä oli lyönyt BeIN Sportsin toimittajaa Patrick Guillouta (lue uutinen).

Sosiaalisessa mediassa on vaadittu Ribérylle välitöntä rangaistusta, mutta ainakin tiistaina 35-vuotias konkari osallistui normaalisti Bayernin harjoituksiin.

BILD FC Bayern

@BILD_Bayern
Erster öffentlicher Auftritt nach der Watschn-Affäre! @FranckRibery beim Training an der Säbener Straße. #FCBayern

Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic vahvisti jo maanantaina Ribéryn lyöneen toimittajaa, mutta tänään asiaa kommentoi myös Guilloun työnantaja beIN Sports.

– Franck Ribéry solvasi Patrick Guillouta ja kävi tähän myös fyysisesti käsiksi, TV-yhtiö kommentoi Süddeutsche Zeitungin mukaan.

Kanava tuki välikohtauksen tiimoilta työntekijäänsä varauksetta.

– Meillä on täysi luottamus hänen journalistiseen riippumattomuuteensa. Me tuomitsemme väkivallan kaikissa muodoissaan ja olemme ilahtuneita Patrickin suhtautumisesta tähän harmilliseen tapaukseen.

[readmore from=Bayern-München]

48-vuotias Guillou pelasi jalkapalloa itsekin ja on toiminut muun muassa Bordeaux’n ja Wolfsburgin apulaisvalmentajana.

Der Westenin mukaan Bayern aikoo päättää Ribéryn mahdollisesta rangaistuksesta vasta sen jälkeen, kun tämä on keskustellut tapahtuneesta Guilloun kanssa. Bayern ottaa tapaamisen vakavasti, sillä siihen aikovat osallistua myös Salihamidzic sekä seuran puheenjohtaja Uli Hoeneß. Tapaamisen on määrä järjestyä vielä tämän viikon aikana.

Jos on Bayernin syyskausi ollut vaisu, niin samaa voi sanoa myös Ribérystä itsestään. Ribérylle ei ole tilastoitu 15 ottelussa ainuttakaan maalia tai maalisyöttöä.

Squawka

@Squawka

Squawka

@Squawka
.@harryedwards16 looks at the FOUR Bayern Munich players letting the club down - sqwk.at/4BayernDown

Something is not quite right in Bavaria. 😔
Franck Ribery for Bayern Munich in all competitions this season:

⏰ 961 minutes
👕 15 games
⚽ 0 goals
🎯 0 assists

A shadow of his former self.