Bayern Münchenin kriisiin yhä synkempiä sävyjä – tähtipelaaja löi toimittajaa kolmesti

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin meno kentillä on ollut kaukana viime vuosina tutuksi tulleesta ylivoimasta. Joukkue on kompastellut ja jäänyt Bundesliigassa jo seitsemän pisteen päähän sarjakärki Borussia Dortmundista, eikä kentän ulkopuolellakaan ole ollut erityisen harmonista.

Tuorein selkkaus tapahtui viime lauantaina, kun Bayernin tähtipelaaja Franck Ribéry poltti päreensä toimittajalle. Bayern oli juuri hävinnyt Borussia Dortmundille 2-3, ja ranskalaistoimittaja Patrick Guillou sai 35-vuotiaan laitahyökkääjän tulistumaan.

Välikohtaus tapahtui kello 21.20 pukukoppikäytävässä, kun Ribéry oli matkalla joukkueen bussiin. Ribéry kertoi tapahtuneesta itse seurajohdolle.

– Franck Ribéry kertoi meille, että hän otti yhteen maanmiehensä Patrick Guilloun kanssa. He tuntevat toisensa hyvin jo vuosien takaa, Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic kommentoi tapausta Bildille.

Guillou työskentelee tätä nykyä TV-kanava beIN Sportsin palveluksessa. Salihamidzicin mukaan Guillou ja Ribéry haluavat tavata lähiaikoina keskustellakseen siitä, miten asia selvitetään.

– Herra Guillou on jo sanonut, että tämä on myös hänen intresseissään.

Todistajanlausuntojen mukaan Ribéry solvasi aluksi Guillouta, ja pian tilanne äityi myös käsirysyksi. Ribéryn sanotaan läpsäyttäneen käsiään taskuissaan pitänyttä Guillouta kasvoihin kolmesti ja lopulta tönäisseen tätä.

Läsnä olivat myös toinen beIN Sportsin toimittaja, Bayernin entinen pelaaja Jean-Pierre Papin sekä Bayernin puolustaja Rafinha. Lyhyen selkkauksen jälkeen Ribéry nousi lopulta joukkueen bussiin.

Tiettävästi Ribéry kiihtyi siksi, että Guillou oli kritisoinut tämän panosta TV-lähetyksessä. Guilloun mielestä Ribéry oli osasyyllinen kahteen Dortmundin maaliin. Guilloun kommenteista Ribéry kuuli omalta vaimoltaan Wahibalta. Wahiba lähetti Franck Ribérylle Instagram-viestin, jonka mukaan Guillou oli ”todella uuvuttava ja hyödytön”.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!