Huuhkaja-pakin seura ei suostu häviämään – kaatuuko supertähtiä vilisevä suurseura toistamiseen? ”Tulee vaikeampi peli”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajapakki Jere Urosen edustama Genk ei ole suostunut häviämään otteluakaan tällä kaudella Belgian liigassa. Genkillä menee lujaa myös euroviheriöillä. Belgialaisjoukkue johtaa Eurooppa-liigan lohkoaan.

Torstaina Urosen ja Genkin pelit jatkuvat Eurooppa-liigassa, kun se isännöi tähtipelureita vilisevää Turkin mahtiseura Besiktasia.

– Varmasti nimilista puhuu tarpeeksi puolestaan. Ison kaliiberin miehiä. Siellä on paljon kokemusta, yli 30 vuotiaita miehiä. Jokuhan kirjoitti tuossa ennen ensimmäistä kohtaamista, että se on isät vastaan pojat -peli, koska meillä taas on todella nuori joukkue, Uronen toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Genk teki aikamoisen yllätyksen kaksi viikkoa sitten Istanbulissa kaatamalla Besiktasin tämän kotipesässä maalein 4-2.

– Yllätettiin ne vähän niiden kotipelissä. Eivät ne varmaan odottaneet, että me tullaan niin kovaa päälle ja pelataan siellä niin uskaliaasti omaa peliä. Kunnioitettiin kyllä vastustajaa, mutta haluttiin mennä sinne tekemään oma peli. Siinä onnistuttiin eivätkä he saaneet oikeasti ollenkaan omaa peliään käyntiin, Uronen muistelee.

Oma peli paras lääke

Torstaina Genkillä on kotietu. Genk ei ole hävinnyt Luminus Arenalla tällä kaudella otteluakaan missään kilpailussa. Siitä huolimatta Uronen odottaa todella haastavaa otteluiltaa.

– Nyt tulee varmasti vaikeampi peli. Niillä on käytännössä pakkovoiton paikka. Jos ne häviää nyt, niin niillä tulee olemaan vaikeaa päästä jatkoon. Mielenkiintoinen, mutta vaikea peli. Joudutaan varmasti tekemään täysi päivätyö.

Istanbulissa Genk onnistui yllättämään Besiktasin rohkealla pelillään. Torstaiseen otteluun Urosella ja kumppaneilla ei ole heittää enää ässiä hihasta, mutta kaava pelin voittoon löytyy siitä huolimatta.

– En usko, että nyt on mitään erikoisreseptiä, vaan jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin. Omaa peliä jatketaan ja se on paras juttu mitä voidaan tehdä. Vastassa on laadukkaita pelaajia ja hyviä yksilöitä. Meiltä vaaditaan kurinalaista puolustamista. Emme keskity liikaa kuitenkaan heidän pelaamiseen. Pelataan omaa peliä ja satutetaan heitä sillä kuten viimeksi, Uronen ennakoi.

C Moren suoratoistopalvelu on viikonlopun ajan auki uusille asiakkaille. Kaikki Eurooppa-liigan torstain ottelut ja viikonlopun La Ligan 10 ottelua on mahdollista seurata ilmaiseksi suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.

Kimmo Mäkinen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.