Jääkö lainatähti Bayern Müncheniin? – ”Ei ole järkeä puhua siitä jo nyt”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummeniggen mukaan seuran on vielä turha hätäillä siitä, aikooko se käyttää lainapelaaja James Rodríguezin osto-option.

James, 27, pelaa lainasopimuksensa toista, viimeistä kautta Bayernissa. Hän siirtyi seuraan kesällä 2017 Real Madridista. Viime päivinä espanjalaismediassa on esiintynyt huhuja, joiden mukaan kolumbialaistähti haluaisi palata Madridiin kuluvan kauden päätyttyä.

– Meillä on sopimuksessamme optio, jonka voimme käyttää 15. kesäkuuta 2019 mennessä. Olemme nyt marraskuussa, joten minusta ei ole järkeä puhua siitä jo nyt, sanoi Rummenigge FourFourTwon mukaan.

– Minun mielestäni James pelasi viime kaudella loistavaa jalkapalloa. Hän oli yksi parhaista pelaajistamme ainakin minun muistaakseni.

– Hän teki Madridissa (Mestarien liigan ottelussa toukokuussa) 2-2-maalin ja sitten kaikki Madridin fanit taputtivat hänelle.

James kärsii tällä hetkellä polvivammasta, ja Rummenigge epäilee, että kolumbialainen palaa pelikentille vasta ensi vuoden puolella.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.