Lehti: Alexis Sánchez haluaa jättää Man Unitedin – seuraava osoite jo mielessä

© Kuva: Getty Images

Chileläishyökkääjä Alexis Sánchez on valmis jättämään Manchester Unitedin ja siirtymään Paris Saint-Germainiin, kertoo The Times -lehti.

Sánchez, 29, siirtyi Unitediin tammikuussa Arsenalista, mutta hän on jo lehden mukaan kyllästynyt elämään Manchesterin kaupungissa ja sen suurseurassa.

United kävi kovaa kamppailua chileläistähden allekirjoituksesta paikallisvastustajansa Manchester Cityn kanssa. City ei ollut valmis maksamaan Sánchezille hänen vaatimaansa palkkaa, joten United kaappasi yhden Valioliigan nimekkäimmistä hyökkääjistä ja teki hänelle 4,5 vuoden sopimuksen, jonka arvo on tiettävästi noin 92 miljoonaa euroa.

City saattaa kuitenkin olla Manchesterin joukkueista tällä hetkellä se tyytyväisempi, sillä Sánchez on ollut Unitedissa varjo entisestään. Chileläisen tämän kauden saldo on yksi maali kymmeneen otteluun.

Timesin mukaan Sánchez on ollut tyytymätön Manchester Unitedin manageriin José Mourinhoon, eikä portugalilaisvalmentajallakaan ole ollut juuri hyvää sanottavaa hyökkääjästään.

Chileläisellä on ollut vaikeuksia sopeutua Unitedin joukkueeseen ja Manchesterin kaupunkiin. Times kertoo, että hänen agenttinsa Fernando Felicevitsh on jo tiedustellut löytyisikö Sánchezille ottajia, ja PSG on tiettävästi tehnyt kiinnostuksensa selväksi.

PSG oli jo aiemmin Sánchezin perässä, mutta päätyi tuolloin hankkimaan Kylian Mbappén.

Vaikka Sánchez olisi halukas lähtemään ja hänellä olisi ostaja valmiina, joutuu jokainen kiinnostunut seura neuvottelemaan ensin Manchester Unitedin kanssa. Unitedin ei uskota luopuvan halvalla pelaajasta, jonka rahakasta sopimusta on vielä vajaat neljä kautta jäljellä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.