Leicesterin mestarivalmentaja sai uuden työpaikan Valioliigasta

© Kuva: Getty Images

Claudio Ranieri palaa Valioliigaan.

Fulham vahvisti hetki sitten verkkosivuillaan antaneensa potkut päävalmentaja Slavisa Jokanovicille. Tilalle on palkattu Ranieri, jonka kanssa seura solmi ”monivuotisen” sopimuksen.

Ranieri muistetaan Valioliigassa erityisesti kaudelta 2015-16, jolloin hän luotsasi Leicesterin sensaatiomaiseen valioliigamestaruuteen. Ranieri valittiin samalla kaudella Valioliigan vuoden valmentajaksi.

Urallaan 67-vuotias Ranieri on valmentanut myös muun muassa Napolia, Fiorentinaa, Valenciaa, Atlético Madridia, Chelseaa, Juventusta, AS Romaa, Internazionalea, Monacoa, Kreikan maajoukkuetta ja Leicesterin jälkeen ranskalaista Nantesia.

– Fulhamin tavoite ei voi olla vain selviytyä Valioliigassa. Meidän on oltava aina hankala vastustaja. Tällä Fulhamin joukkueella on poikkeuksellista potentiaalia, mikä ei tällä hetkellä näy sarjataulukossa, Ranieri sanoi seuran tiedotteessa.

Fulham on 12 kierroksen jälkeen Valioliigassa jumbosijalla. Joukkue on voittanut vain yhden ottelun ja kerännyt yhteensä viisi pistettä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!