Nähdäänkö tammikuussa Zlatan Ibrahimovicin paluu Serie A:han? – Perparim Hetemaj pohtii: ”Heidän on pakko hankkia pelaajia”

© Kuva: Getty Images

AC Milan on tällä hetkellä seura, joka on eniten esillä siirtohuhu-uutisoinnissa ja Milanoon on tammikuun siirtoikkunassa saapumassa – mikäli huhuja uskotaan – tukku tähtipelaajia.

Chievoa edustava Perparim Hetemaj seuraa Serie A:n tapahtumia lähietäisyydeltä. Veronassa asuva kokenut keskikenttämies uskoo, että jotkin huhut ehkä pitävätkin paikkansa.

– Heillä on todella paljon loukkaantumisia, joten heidän on pakkokin hankkia tammikuussa pelaajia, Hetemaj toteaa SuomiFutis-sivustolle.

AC Milaniin on siirtohuhuissa yhdistetty muun muassa Barcelonan Arturo Vidal, Chelsean puolustaja Andreas Christensen ja Italian A-maajoukkueerinkiin noussut Stefano Sensi.

Isoin nimi on kuitenkin Zlatan Ibrahimovic, joka on italialaismedioiden mukaan tehnyt jo sopimuksen AC Milanin kanssa. Hetemaj muistaa millainen tekijä Zlatan oli Milanossa, ruotsalaishyökkääjän pelatessa Italiassa edellisen kerran.

– Zlatan oli yksi Serie A:n isoimpia tähtiä siihen aikaan, kun tulin tänne. Oli toki muitakin, mutta Zlatan oli todella kova. Hän on sitä edelleen ja varmasti tekee vakuuttavaa jälkeä, jos tänne tulee, Hetemaj toteaa.

Milan koki edellisellä kierroksella 0-2-tappion Juventukselle. Sunnuntaina Milan koettaa päästä takaisin voittojen tielle Lazion kotikentällä.

Lazio – AC Milan sunnuntaina klo 19.00. Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut nähtävissä Ruudusta!

Juho Hirvonen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.