Suomi pelaa UEFA Nations Leaguen C-liigassa, ja varmisti hyvissä ajoin oman alkulohkonsa voiton. Kaikissa muissa lohkoissa kärkisija on vielä ratkomatta.

UEFA:n kilpailuissa pisteiden jälkeen ensiarvoisia ovat joukkueiden keskinäiset ottelut.

Ykköslohkossa voittoa tavoittelevat vielä Skotlanti ja Israel, jotka iskevät yhteen tiistaina. Molemmilla on ennen ottelua koossa kuusi pinnaa. Israelin maaliero on selkeästi illan kotijoukkuetta heikompi, mutta tässä kilpailussa sillä ei siis ole ensisijaista merkitystä; Skotlanti tarvitsee ottelusta täyden potin, mikäli mielii lohkovoittoon.

Israel 6p (+2), Skotlanti 6p (+5), Albania 3p (-7)

Kolmoslohkossa kärkipaikan Norjan kanssa jakava Bulgaria saa tänään Sofiassa vastaan ryhmän jumbomiehistö Slovenian. Norjalaiset taas pelaavat vierasottelun Kyproksella. Tässä lohkossa tilanne voiton osalta on hyvin tiukka, ja maalierojakin saatetaan päätyä vertailemaan; sekä Bulgaria että Norja voittivat keskinäiset ottelunsa kotonaan 1-0.

Norja 10p (+3), Bulgaria 10p (+2), Kypros 5p (-2), Slovenia 2p (-3)

Neloslohkossa iskevät tiistaina yhteen Romania ja Montenegro, ja ottelulla voi olla suurtakin merkitystä sektorillaan. Montenegro on kaksi pinnaa Romanian perässä, ja nousisi sen paikalle kakkoseksi, mikäli onnistuisi voiton kotonaan vääntämään. Illan toisessa pelissä lohkon ykkönen Serbia kohtaa sen peränpitäjä Liettuan. Baltialaisille ei suurta toivoa tuo tilanne, jossa se ei ole vielä avannut pistetiliään – Serbia on viiden pelatun ottelun jälkeen sitä peräti 11 pistettä edellä.

Serbia 11p (+4), Romania 9p (+4), Montenegro 7p (+2), Liettua 0p (-10)