Domenico Di Carlo sai kolmannen pestinsä Chievo Veronan peräsimessä. Kahdesti valmentajavelho on kyennyt pitämään Chievon Serie A:ssa, mutta tällä kaudella haaste on todella suuri.

Chievo sai ennen kauden alkua miinuspisteitä kirjanpidollisten epäselvyyksien johdosta. Kaksi viikkoa sitten Chievo pääsi nollille pelattuaan tasapelin Bolognan kanssa ja pääsee nyt ”aloittamaan” kautensa ja sarjapaikan uusimisprojektin.

– No ei se helppoa tule olemaan. Ei se ole helppoa ollut ennenkään, mutta nyt saatiin vielä miinuspisteitä ennen kauden alkua, useana vuotena putoamistaistoa lähietäisyydeltä todistanut Perparim Hetemaj toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Domenico Di Carlo oli Chievon päävalmentaja Hetemaj’n saapuessa seuraan.

– Saatiin uusi valmentaja. Tai uusi tavallaan. Vanha tuttu ja kiva nähdä pitkästä aikaa.

Chievo pääsee kokeilemaan tukalassa tilanteessa kahdesti sarjapaikan hankkineen Di Carlon taikaa sunnuntaina Napolissa.

– Napoli tulee vastaan ja vaikea peli tulee olemaan. Fiilis on ollut joukkueessa hyvä ja tehty hyvin duunia pari viikkoa. Bologna-peli oli meiltä hyvä, mutta nyt tulee kovempi vastus. Siinä nähdään sitten missä mennään. Lähtökohtaisesti kuitenkin kovempi joukkue kuin me, mutta futiksessa ei koskaan tiedä miten käy. Ollaan me aiemminkin napsittu isommilta pisteitä. Kiva mennä sinne ja päästä pelaamaan Napolia vastaan, Hetemaj toteaa.

Napoli – Chievo sunnuntaina klo 16.00. Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!