Pikkuhelmarit hakee tänään MM-kisojen avauspisteitään, kun se kohtaa kello 21 alkavassa ottelussa Ghanan. Ghana voitti alle 17-vuotiaiden tyttöjen MM-turnauksen avauspelissään emäntämaa Uruguayn tylysti 5-0, mutta päävalmentaja Evans Adotey ei silti lähde peliin takki auki.

– Katsoin Suomen peliä Uutta-Seelantia vastaan, ja molemmat joukkueet ovat erittäin hyviä. En ikinä aliarvioi mitään vastustajaa, Adotey totesi NewsNG-sivustolla.

– Toivon, että jatkamme samaan malliin, mutta en tarkoita, että meidän pitäisi tehdä paljon maaleja. Toivon vain, että Ghana voittaa. Se silottelisi tietämme pudotuspeleihin.

🇬🇭 Ghana Football Association

@ghanafaofficial
The #BlackMaidens wrapped up preparations for their second group match against Finland with an intensive training session on Thursday afternoon. See pictures of the team’s training session:

#U17WWC

Erityisen tarkkana Pikkuhelmarit saavat olla Ghanan kapteenin Mukarama Abdulain kanssa. Abdulai viimeisteli Uruguayn verkkoon hattutempun.

DStv Ghana

@DStv_Ghana
After being adjudged Player of the Match in the first group A fixture against Uruguay, all eyes will be on Ghana's Mukarama Abdulai as the Black Maidens take on Finland in their next FIFA U-17 Women's World Cup later on Friday.

Are we going to see more goals from her? #U17WWC