Ranskalaistuomari laittoi Zlatan Ibrahimovićille jauhot suuhun: ”Olin luultavasti ainoa”

© Kuva: Getty Images
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Ranskalaistuomari Tony Chapron ei kuulu ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovićin suurimpiin ihailijoihin.

Chapron ja Ibrahimović tulivat toisilleen tutuiksi ruotsalaiskärjen pelatessa Paris Saint-Germainissa vuosina 2012-2016. Nykyään Ibrahimović pelaa Major League Soccerin LA Galaxyssä.

– Hän (Ibrahimović) on todella ärsyttävä tyyppi, sanoi Chapron Fox Sportsin mukaan.

– Eikä pelkästään tuomareille. Hän oli aina syyttämässä joukkuekavereitaan ja hän yritti aina aiheuttaa ongelmia vastustajien kanssa.

– Hän oli hullu tyyppi. Minusta hän on fantastinen pelaaja, mutta kentällä hän on eri ihminen, ja se oli tuomarille todella vaikeaa.

Chapron toivoo, että osa Ibrahimovićin tempuista ja sanomisista on vain viihdettä katsojille.

– Toivon hänen puolestaan, että hän on eräänlainen näyttelijä, koska hän sanoo niin paljon asioita, hulluja asioita. Toivon, että hän ei ole oikeasti sitä mieltä, mitä hän sanoo.

Chapron muistaa yhden tarinan Ibrahimovićista, jota toiset kutsuvat ylimieliseksi ja toiset itsevarmaksi. Ruotsalaishyökkääjä teki hattutempun ottelussa Nantesia vastaan ja Chapron oli antamassa hänelle ottelupalloa muistoksi, kunnes Ibrahimović avasi suunsa.

– Hän lähestyi minua, napsautti vain sormiaan ja sanoi ”pallo!”.

– Minulla on neljä tytärtä. Aina kun olemme yhdessä ja he pyytävät jotain ilman, että he sanovat ”kiitos” lauseen loppuun, en reagoi mitenkään.

– Se oli samanlainen tapaus. Minusta se oli jonkinlaista kunnioituksen puutetta. Yhteiskunnassa ei ole kaikki hyvin, jos me unohdamme yksinkertaiset asiat, kuten ”kiitos” ja ole hyvä”.

– Se oli Ibrahimović-show’n alku, koska kukaan ei sano ”ei” Zlatanille. Olin luultavasti ainoa.

Chapronin oma ura tuomarina päättyi viime kaudella katastrofiin. Hän potkaisi Nantesin pelaajaa Diego Carlosia tämän törmättyä häneen. Chapron ajoi lisäksi Carlosin kentältä ulos toisella keltaisella kortilla. Hän sai puolen vuoden toimitsijakiellon, mutta Chapron päätyi lopettamaan uransa.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliBayern München -tähden polvi hajalle – useamman viikon sivussa
Seuraava artikkeliBayern-pomo paljastaa: Superlupaus hylkäsi tarjouksen ja siirtyi mieluummin Dortmundiin