Saksan maajoukkueen ja Borussia Mönchengladbachin toppari Matthias Ginter sai sunnuntain bundesliigaottelussa ikävän kasvovamman. Hannoverin Noah Sarenren Bazee juoksi täysin hallitsemattomasti suoraan päin Ginteriä.

Diagnoosi oli tyly: Ginterillä todettiin rytäkän jälkeen sekä murtunut silmänpohja että murtunut leukaluu. Sarenren Bazeella puolestaan todettiin vaikea aivotärähdys – ja uskomatonta kyllä, hän pelasi ottelun loppuun saakka.

Ginter on nyt hyvää vauhtia toipumassa, ja hän lähettikin sairaalan pedistä terveiset kannattajilleen. Kuva henkii kyllä vahvasti Halloweenia.

Matthias Ginter

@MatzeGinter
Ja ich weiß, es sieht alles noch etwas schief aus und das Lachen klappt auch noch nicht richtig, aber ansonsten geht’s mir gut 🙈👍🏼
Danke für eure riesige Anteilnahme aus den vielen verschiedenen Fanlagern. 🙏🏼
Ich werde so schnell wie möglich zurück sein 😊💪🏼 @borussia

– Joo, tiedän, että kaikki näyttää vielä vähän nurjalta, eikä nauraminenkaan vielä oikein suju, mutta muuten minulla menee hyvin. Kiitos valtavista osanotoista monista eri fanileireistä. Palaan taas niin pian kuin mahdollista, Ginter kirjoitti viestissään.

24-vuotias Ginter on ollut Saksan maajoukkueessa kaksissa edellisissä MM-kisoissa, muttei pelannut kummassakaan turnauksessa minuuttiakaan. Pelattuja A-maaotteluja hänellä on vyöllään 23.

BILD M'Gladbach

@BILD_MGladbach
Gladbach – Hannover 4:1 - Doppel-Kopf-K.o. zpr.io/6dQG9