Suomalaislupaukselle ensimmäiset minuutit Englannissa – vastassa Valioliiga-seura

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Suomen U19-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Jaakko Oksanen pelasi torstaina ensimmäiset minuuttinsa englantilaisen Brentfordin edustusjoukkueessa.

Englannin Mestaruussarjassa pelaava Brentford hävisi harjoitusottelussa Valioliigan West Hamille 1-2. Ottelu pelattiin ilman yleisöä suljettujen ovien takana. West Hamillakin oli liikkeellä varsin kykeneväinen ryhmä, sillä joukkueesta löytyivät esimerkiksi meksikolaishyökkääjä Javier Hernández, kapteeni Mark Noble ja seuran ennätysostos, brasilialaislaituri Felipe Anderson.

Oksanen, 18, tuli vaihdosta kentälle reilun tunnin pelin jälkeen. Kilpailullista debyyttiään hän ei ole vielä saanut, mutta viime viikonloppuna Oksanen oli ensimmäistä kertaa Brentfordin ykkösjoukkueen kokoonpanossa, kun hän oli vaihtopenkillä Mestaruussarjan pelissä Queens Park Rangersia vastaan.

Hän siirtyi Brentfordiin tammikuussa Helsingin Jalkapalloklubista. Oksanen valittiin aiemmin tässä kuussa kotimaisen jalkapallon Captain’s Ball -gaalassa Vuoden lupaavaksi nuoreksi poikapelaajaksi.

Brentfordia edustaa myös toinen suomalaispelaaja, 19-vuotias hyökkääjä Marcus Forss, joka on pelannut tällä kaudella kolme ottelua seuran edustusjoukkueessa. Forss kärsii tällä hetkellä selkävammasta.

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!