Myrskyn takia päivällä siirretty Copa Libertadoresin – eli Mestarien liigan Etelä-Amerikan vastineen – loppuottelun avausosa päästiin vihdoin sunnuntaina pelaamaan. Vastakkain asettuivat tunnetusti Buenos Airesin jättiläiset Boca Juniors ja River Plate, eli edessä oli niin sanottu Superclásico.

Finaalin avausottelu päättyi 2-2 -tasapeliin, ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita totisesti riitti (lue uutinen).

Kooste ottelun päätapahtumista on nähtävissä tässä kilpailun virallisen Twitter-tilin julkaisemassa videossa. Mikäli twiitti ei näy, sen voi katsoa myös tästä.

Näitä klippejä katsoessa kannattaa laittaa koneesta äänet päälle, sillä tunnelma ottelussa oli huumaava. Näin Boca Juniorsin kotiyleisö reagoi ottelun avausmaaliin.

Suurta roolia ottelussa näyttelivät neljästä maalista huolimatta molempien joukkueiden maalivahdit. Boca Juniorsin veräjänvartija Agustín Rossi esitti avausjaksolla kolme komeaa torjuntaa, ja alemmassa klipissä River Platen Franco Armani teki tyhjäksi Darío Benedetton aikeet.

Benedetto ei kuitenkaan jäänyt maaleitta, vaan ohitti Armanin kertaalleen. Argentiinalaishyökkääjä on tehnyt nyt kolmessa viimeisessä Copa Libertadoresin ottelussa neljä maalia, lauottuaan kaikkiaan viisi kertaa.