Tässä on Huuhkajien mahdollinen vastustaja Nations Leaguen C-divisioonan välierissä

© Kuva: Juha Tamminen

Nations Leaguen lohkovaihe saatiin tiistai-iltana päätökseen. Huuhkajien lisäksi oman lohkonsa C-divisioonassa voittivat Norja, Skotlanti sekä Serbia.

C-divisioonan lohkovoittajista rankingin ykkönen on Skotlanti ja Suomi on neljäs. Norja on toinen ja Serbia kolmas. Ennen EM-karsintoja tilanne on siis se, että Suomi kohtaisi Nations Leaguen C-divisioonan välierissä Skotlannin.

Kaikki voi kuitenkin vielä muuttua ensi keväänä alkavien EM-karsintojen jälkeen. Kaikilla mailla on tietysti mahdollisuus varmistaa kisapaikka jo EM-karsinnoista, siinä tapauksessa Nations leaguen välieräpaikka menee rankingissa seuraavalle.

Kaikki lohkovoittajat nousevat seuraavalla Nations League -kaudella B-divisioonaan. B-divisioonassa pelaavat seuraavalla kaudella Suomen, Norjan, Skotlannin ja Serbian lisäksi Itävalta, Wales, Venäjä, Tshekki ja A-divisioonasta pudonneet Kroatia, Puola, Islanti sekä Saksa.