© Kuva:

Skotlanti ja Israel mättävät sinulle jopa 214€ tilin?

UEFA Nations League
Skotlanti – Israel
Tiistai 21.45

Voitto Albaniasta, ja etenkin tyyli jolla voitto irtosi, nosti skotlantilaisten Nations Leaguen toiveita hurjasti. Joukkue on nyt lohkovoitossa kiinni, se kuitenkin vaatii voittoa Israelista. Kotona luonnollisesti vain voitto kelpaa muutenkin Israelia vastaan.

Joukkueet kohtasivat aiemmin Israelissa ja kotijoukkue oli tuolloin parempi lukemin 2-1. Se loi lukuisia maalipaikkoja, mutta täytyy muistaa, että John Souttar hankki itselleen punaisen kortin 60 minuutin kohdalla. Tämä hankaloitti huomattavasti Skotlannin pelaamista.

Jatkuuko trendi?

Skoteilla on kasassa nuori ja energinen joukkue, joka ei juuri maalittomia otteluita ole pelannut. Israel takoi peräti seitsemän maalia Guatemalan verkkoon, mutta kovempiakaan joukkueita vastaan se ei ole jäänyt viime otteluissaan under-tulokseen kuin Albaniassa.

Skotlannin tulostrendi on hyvin samanlainen. Ainoa kahteen maaliin MM-kisojen jälkeen hiipunut tulos on silläkin Albaniaa vastaan.

Kertoimet vertailuun

Mietimme pitkään pelatako molempien joukkueiden maalin puolesta, mutta yli 2,5 maalin yhteistulos kuitenkin palkitsee mielestämme paremmin.

Unibetiltä tarjotaan riskitöntä vetoa 100€ asti uusille asiakkaille. Jos ottelussa nähdään vähintään kolme maalia, saat tarjouksen hyödyntämällä 214€ pelitilille. Jos maaleja ei nähdä, saat panoksen takaisin 100€ asti.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa maaleilla:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Skotlanti – Israel ja valitse kohde yli 2,5 maalia. Jos ottelussa nähdään 3 tai useampi maali, saat 214€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos ottelussa jäädään 2 tai vähäisempään maalimäärään, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.