Borussia Dortmundissa epäillään, että espanjalaishyökkääjä Paco Alcácer kärsi lihasrevähdyksen perjantaina Saksan Bundesliigan ottelussa Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Alcácer, 25, joutui jättämään kentän loukkaantuneena 34 minuutin jälkeen, mutta Dortmund selvisi 2-1-voittoon ilman tämän kauden ykköspyssyään. Alcácer on Bundesliigan maalipörssin toisella sijalla 12 osumallaan.

– Se vaikuttaa lihasrevähdykseltä, kommentoi Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc SID:lle.

Zorc uskoo kuitenkin, että Alcácer on kunnossa, kun Dortmund palaa talvitauolta harjoituksiin 3. tammikuuta.

Alcácer siirtyi Dortmundiin viime kesänä lainasopimuksella Barcelonasta. Sopimuksessa oli mukana osto-optio, jonka Dortmund käytti jo marraskuussa. Espanjalaiskärki vaihtoi vakituisesti seuraa 23 miljoonan euron kaupassa ja allekirjoitti saksalaisten kanssa viiden vuoden sopimuksen.

Borussia Dortmund johtaa Bundesliigaa yhdeksän pisteen erolla Mönchengladbachiin ja Bayern Müncheniin, joka voi kaventaa välimatkan kuuteen pisteeseen, jos se voittaa tänään lauantaina Eintracht Frankfurtin.