Glen Kamaraan yhdistetyn Valioliiga-seuran manageri kommentoi huhuja: ”Olemme seuranneet häntä”

© Kuva: Juha Tamminen

Englannin Valioliigassa sarjapaikastaan taisteleva nousijajoukkue Cardiff on useiden lähteiden mukaan kiinnostunut skotlantilaisen Dundee FC:n ja Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpelaajasta Glen Kamarasta.

Kamaran, 23, sopimus Dundee FC:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, jolloin hän voi siirtyä toiseen seuraan ilman siirtokorvausta. Tammikuun siirtoikkuna on näillä näkymin Dundee FC:n viimeinen mahdollisuus saada suomalaisesta täytettä lompakkoonsa.

Siirtohuhuissa Kamaraa on viety useaan englantilaiseen joukkueeseen sekä Skotlannin suurseuroihin Celticiin ja Rangersiin. Teamtalkin mukaan Cardiff on kuitenkin piikkipaikalla Huuhkajien tähtitulokkaan tavoittelussa.

Cardiffin manageri Neil Warnock kommentoi lehdistötilaisuudessa seuran ympärillä pyöriviä siirtohuhuja.

– Meillä ei ole konkreettisia päätöksiä tai vastauksia. Ja kuten olen sanonut muissa lehdistötilaisuuksissa, jos me hankimme pelaajia, se ei välttämättä tarkoita, että he tulevat olemaan joukkueessa, kommentoi Warnock Wales Onlinen mukaan.

– Heidän on sovittava joukkueeseen heti sarjassa, johon on vaikeampi tulla kuin mihinkään muuhun liigaan maailmassa. Uusi kulttuuri ja Valioliigan vauhti voivat olla ulkomailta tuleville pelaajille isoja muutoksia.

– Huippujoukkueet sanovat aina uusia pelaajia hankkiessaan, että heiltä menee kuusi kuukautta sopeutumiseen, mutta meillä ei ole kuutta kuukautta. Meidän on hankittava pelaajia, jotka sopivat joukkueeseemme.

Cardiff on uuteen vuoteen lähdettäessä Valioliigassa 16. sijalla, kolmeen pisteen päässä putoamisviivasta. Cardiffin on huhuttu tavoittelevan Liverpoolin laitapuolustajaa Nathaniel Clynea lainalle, minkä Warnock on vahvistanut. Walesilaisseuran kerrotaan tavoittelevan myös hyökkääjä Emiliano Salaa Nantesista. Warnock kommentoi myös Kamaraan liittyviä huhuja lehdistötilaisuudessa.

Cardiff-managerilta kysyttiin väitteistä, joiden mukaan Kamaran diili olisi viittä vaille valmis.

– Luin siitä tänään aamulla. Minun pitää kysyä jätkiltämme, olemmeko kiinnostuneita, vitsaili Warnock.

– Hän on epäilemättä hyvä pelaaja. Hän on yksi monista Skotlannissa pelaavista jätkistä, joita olemme seuranneet.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.