Teemu Pukki on ollut Englannin Mestaruussarjan alkukauden valopilkku Norwichin paidassa. A-maajoukkueen entinen maalinsylkijä Jonatan Johansson arvioi Iltalehdelle, että Pukki voi hyvin pelata pian jo Valioliigassa.

Pukki, 28, on iskenyt alkukauden 16 ottelussa 10 maalia. Skotlannin toisella sarjatasolla, Championshipissä, Greenock Mortonia valmentava Johansson on katsonut ilolla Pukin syyskautta.

– Hänellä on nyt hyvä rooli siellä, ja hän on fanien suosikki. Paine menestyä uudessa seurassa on kova. Hän on tehnyt sen vaikean jutun. Jos hän pysyy terveenä ja terävänä, niin Norwichilla on ihan hyvä mahdollisuus nousta, vaikka kausi on pitkä totta kai, Johansson kehui Iltalehdelle.

Tällä hetkellä Norwich johtaa Englannin Mestaruussarjaa yhden pisteen erolla Leeds Unitediin. Johansson uskoo, että Pukin taso riittäisi myös Valioliigan puolella.

– Jos hän nousee, en näe mitään syytä, miksei hän pysty tekemään maaleja Valioliigassa. Hän on aina ollut taitava. Hän on nopea boksipelaaja ja hyvä viimeistelijä. Nyt on itseluottamus kunnossa, terävyys kunnossa, ja hän on varmasti tehnyt paljon töitä fysiikan eteen, Johansson arvioi.

Pukki on tulessa tänään, lauantaina, kun Norwich kohtaa Rotherhamin kello 17 alkavassa ottelussa, jota voit seurata Viasatin kanavilta ja Viaplaysta.

Lue Iltalehden juttu kokonaisuudessaan tästä linkistä.