Manchester United ja Arsenal tasasivat pisteet 2-2-lukemin keskiviikkoiltana Old Traffordilla. Man Unitedin manageri José Mourinho ehti taas moneen mukaan ottelun aikana.

Arsenal otti johdon Shkodran Mustafin osumalla, johon United-vahti David De Gea antoi suosiollisen avustuksensa. Anthony Martial toi Unitedin tasoihin puolen tunnin kohdalla. Toisella puoliskolla Arsenal meni taas johtoon Marcos Rojon epäonnisella omalla maalilla, mutta Jesse Lingard toi Unitedin tasoihin vain puoli minuuttia myöhemmin.

United-manageri José Mourinho oli otsikoissa viime viikolla, kun mies heitti raivoisalla tavalla juomapulloja Unitedin tehtyä voittomaalin lisäajalla Mestarien liigassa Young Boysia vastaan. Ihan samanlaista meininkiä ei nähty keskiviikkoiltana Arsenalia vastaan, mutta aivan ilman Mourinho-show’ta ei jääty tälläkään kertaa.

Mourinho kävi kuumana toisella puoliajalla muun muassa siitä, että useampi Arsenalin pelaaja kärsi loukkaantumisista.

– Toisella puoliajalla olimme hyvässä vedossa, kunnes Arsenal selvästi yritti hidastaa ottelun intensiteettiä. Loukkaantuminen siellä, loukkaantuminen täällä ja aina peli poikki, Mourinho kommentoi ottelun jälkeen.

Yksi Mourinhon purkaantuminen nähtiin reilun 80 minuutin kohdalla, kun mies potkaisi kaidetta. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

ESPN FC

@ESPNFC
Jose vs. a brick wall

Sen verran Mourinholla oli kuitenkin pelisilmää, että hieman myöhemmin manageri huomasi muutaman metrin päästä kaiteen takaa nuoren United-fanin. Mourinho nousi penkistään ja kävi heittämässä läpsyt pikkupojalle. Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

Old Traffordilla huomattiin Mourinhon hellyyttävä teko, ja sille annettiin myös kevyet aplodit. Kieltämättä tämänkaltaisia tempauksia Mourinholta toivoisi näkevän enemmän kuin raivokohtauksia, joissa kaiteet tai juomapullot saavat kyytiä.