Juventus saattaa tehdä kovan luokan kaappauksen – tähtäimessä vaikeaa jaksoa viettävä kolumbialaistähti

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Bayern Münchenissa toista kautta lainalla Real Madridista pelaava James Rodríguez on yhdistetty siirtohuhuissa Juventukseen. Kuluva kausi on ollut Jamesille loukkaantumisten sävyttämä.

Kolumbian maajoukkuetähti on pelannut vain kahdeksassa liigaottelussa tällä kaudella. Tällä hetkellä James kärsii polvivammasta. Torinolaisen Tuttosport-lehden mukaan Juventus on ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut Jamesista.

Lehden mukaan Juventuksella on mahdollisuus neuvotella mahdollisesta siirrosta ensi viikolla Dubaissa, jossa pidetään gaalailta Globe Soccer Awards. Paikalle on saapumassa Jamesin agentti Jorge Mendes sekä pelaaja-agentti Giovanni Branchini.

Jamesin lainasopimus on päättymässä tähän kauteen. Sopimukseen kuuluu 42 miljoonan euron osto-optio. Mikäli Bayern ei käytä osto-optiota, palaa James takaisin Madridiin. Samaan aikaan Juventus yrittää lehtitietojen mukaan päästä neuvotteluyhteyteen pelaajan kanssa.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!