© Kuva:

La Liga: Pelissä väärä suosikki – Levantesta hyvää valueta

La Liga
Levante – Athletic Club Bilbao
Maanantai 22.00

Levanten tulisi olla selvä suosikki

Vedonvälittäjät jaksavat yllättää. Athletic Bilbao ei ole esittänyt sellaisia otteita, että sen kuuluisi olla vieraspelissä suosikki Levantea vastaan. Bilbao matkustaa valencialaisseuran vieraaksi takanaan kuusi voitotonta ottelua.

Toki sille täytyy nostaa hattua pisteestä Barcelonan vieraana. Kyseinen peli oli kuitenkin hyvin erityylinen – nyt joukkue joutuu hyökkäämäänkin. Tämä sopii Levantelle, jonka mielestämme kuuluisi olla selvä suosikki heikkoa vierailijaa vastaan.

Levantella ratkaisupelaajat mukana

Jose Luis Morales missasi tulokseen 2-2 päättyneen Huesca-matsin. Mies on pelannut väliin laidallakin, mutta ehkä parhaiten kuitenkin onnistunut juuri kärjessä keskellä pelatessaan. Kyseisissä ylimpänä hyökkääjänä pelaamissaan kolmessa ottelussa Morales on tehnyt kolme maalia.

Myös Sampdoriasta toissakauden päätteeksi siirtynyt Jose Campana oli viimeksi sivussa. Miehen ura on Levantessa ollut kovassa nosteessa. Keskikentällä operoiva Campana kuuluu Levanten tärkeimpiin pelaajiin ja häntä tarvitaan, kun Bilbao saapuu kylään.

Levanten oma saldo vain 25 000 henkeä vetävällä Ciutat De Valencia-stadionilla on paljon parempi. Kausi alkoi vaisusti kärsien Sevillaa vastaan todella ruman 2-6-tappion syyskuun lopussa. Tuon ottelun jälkeen Levante on kuitenkin nostanut tasoaan.

Viimeiseen seitsemään otteluun mahtuu vain yksi tappio – voittoja on tullut jo neljä. Edellisen kotimatsinsa joukkue tosin epäonnekseen lopulta hävisi, vaikka Cheman nopean johtomaalin myötä tilanne oli hallussa pitkään toiselle jaksolle saakka.

Pelattavaa joka bookkerilta

Ei ole oikeastaan merkitystä minkä vedonvälittäjän asiakkaana olet. Kaikki ovat yksimielisesti tarjoamassa Levanten kotivoitosta 2,70-2,80. Oma kerroinrajamme ykköselle on 2,55, joten pelaamaan päästään joka firmalle.

Otamme esimerkkivihjeeksi Unibetin tarjoaman 2,75. Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen 100 euron riskittömän vedon. Pääsemme siis ”freerollaamaan” 175 euron voittoa ilman tappion pelkoa. Panos palautetaan aina sataan euroon saakka, vaikka veto ei osuisi.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Levante – Athletic Bilbao ja kohteeseen Levante voittaa. Jos Levante voittaa ottelun, saat 275€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos Levante häviää ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.