Jalkapallostreamit
© Kuva:

Livestream Englannin Liigacup: Katso huippumatsi Arsenal-Tottenham suorana ja ilmaiseksi

Englannin Liigacupissa pelataan jo puolivälieriä. Keskiviikkona 19.12. Arsenal kohtaa kotikentällään Tottenhamin kello 21.45. Unibet TV näyttää ottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi asiakkailleen.

Englannin liigacupilla on useita nimiä. Virallisesti se tunnetaan EFL Cupina, mutta sen sponsorinimeksi on viime vuosina vakiintunut Carabao Cup. Liigacupiin osallistuvat kaikki Englannin neljän korkeimman sarjatason seurat.

Tiistaina pelattiin jo ensimmäiset EFL Cupin puolivälierät, joissa jatkoon etenivät Manchester City sekä Ykkösliigassa pelaava Burton. Keskiviikkona on vuorossa loput kaksi puolivälierää, joissa kohtaavat Arsenalin ja Tottenhamin lisäksi Chelsea ja Bournemouth.

Näin katsot Englannin Arsenal-Tottenham-ottelun ilmaiseksi

Unibet TV tarjoaa livestreamit Englannin Liigacupin (EFL Cup tai Carabao Cup) otteluihin ilmaiseksi asiakkailleen. Unibet TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa.

Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös ensitalletuksen myötä 100% talletusbonuksen. Ottelun katsominen on täysin laillista eikä vaadi rahapelaamista.

Livestream-ohjeistus

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat 100% talletusbonuksen).
3. Voit katsoa nyt EFL Cupin puolivälierän Arsenal-Tottenham ilmaiseksi.

Kuuma kamppailu alla

Arsenal ja Tottenham kohtasivat Valioliigan puolella joulukuun alussa, jolloin Arsenal vei Pohjois-Lontoon herruuden maalein 4-2. Silloin nähtiin todella kuuma kamppailu, josta riitti puhuttavaa vielä pitkään ottelun jälkeenkin.

Ottelussa nähtiin myös yksi ikävä tapaus, kun Tottenhamin fani heitti banaanilla kohti Arsenal-tähti Pierre-Emerick Aubameyangia. Hiljattain uutisoitiin, että Tottenham lätkäisi rasistisesta eleestä fanille sakot ja neljän vuoden kiellon Englannissa pelattaviin jalkapallotapahtumiin. Myös Spurs-manageri Mauricio Pochettino korosti Liigacupin puolivälierää ennakoineessa lehdistötilaisuudessa, että rasismi pitäisi tappaa jalkapallosta.

Arsenal-luotsi Unai Emery otti taktisesti selkeän erävoiton joulukuun alussa Pochettinosta. Siinä mielessä Pochettinon joukoilla on varmasti kova revanssin halu keskiviikkona.

Joukkue-uutiset

Arsenal tiedotti ennen ottelua, että Hector BellerinSead Kolasinac sekä Shkodran Mustafi ovat vaarassa jäädä sivuun Tottenham-ottelusta. Heidän tilannetta arvioidaan ennen Spurs-ottelua.

Stephan Lichtsteiner sen sijaan on kunnossa saatuaan pienen tällin Southamptonia vastaan. Rob Holding, Danny WelbeckDinos Mavropanos sekä Emile Smith Rowe ovat varmuudella sivussa loukkaantumisten takia.

Tottenhamin riveistä ovat varmuudella sivusta EFL Cupin ottelusta loukkaantumisten takia Serge Aurier, Mousa Dembélé, Victor Wanyama, Jan Vertonghen sekä Eric Dier.

Juan Foyth sen sijaan palaa pelaavaan kokoonpanoon Arsenalia vastaan. Spurs myös ilmoitti, että maalinsuulla pelaa Arsenalia vastaan Paulo Gazzaniga.