Miksi Man Cityn huipputoppari ei saa kutsua maajoukkueeseen? Valmentaja vastaa: ”Anteeksi mutta”

© Kuva: Getty Images

Ranskan miesten A-maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps on vastannut Manchester Cityn topparin Aymeric Laporten väitteisiin, joiden mukaan hän on jäänyt ilman maajoukkuekutsua ”henkilökohtaisista” syistä.

Hienoa kautta Cityssä pelaava Laporte, 24, sanoi hiljattain, että hänen puuttumisensa Ranskan joukkueesta ei ole ”urheilullinen päätös” ja vihjasi, että Deschampsilla on jotain häntä vastaan.

Baskitaustainen Laporte on edustanut Ranskaa nuorten maajoukkueissa, mutta miesten ryhmään häntä ei ole ikinä kutsuttu. Tällä kaudella hän on ollut yhtä vaille kaikissa Valioliigan otteluissa Manchester Cityn avauksessa.

Viime kesänä Ranskan maailmanmestaruuteen johdattanut Deschamps kommentoi Laporten väitteitä RMC Sportille. Deschamps selitti valintaansa mm. sillä, että hän ei halua kahta vasenjalkaista pelaajaa topparipariksi.

– En ymmärrä (miksi Laporte sanoi niin). En osaa sanoa.

– Minulla ei ole ongelmaa kenenkään kanssa. Kun valitsen pelaajan joukkueeseen, se ei ole itseäni varten. Minä toistan: Minulla on hänelle vain yksi asia sanottavana, ja se on ”jatka hyvin pelaamista”.

– Jos minulle sanotaan, että hänen pitäisi olla maajoukkueessa (Marseillen Adil) Ramin sijasta, niin pysäytän sen siihen. Anteeksi, mutta kaksi vasenjalkaista topparia maajoukkueessa… Meillä on paljon vasenjalkaisia pelaajia ja muutama oikeajalkainen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.