Rangers minimoi vieraskannattajien määrän Old Firm -ottelussa – Brendan Rodgers varoittaa: ”Voi toimia molempiin suuntiin”

© Kuva: Getty Images

Yksi maanosan kuumimmista derbyistä pelataan taas lauantaina, kun lauantaina Glasgown Ibroxilla kohtaavat Rangers ja Celtic. Old Firm -nimellä tunnettuun otteluun on päätetty päästää vain 750 vieraskannattajaa, kun heitä normaalisti on paikalla lähes kymmenkertainen määrä.

Celticin tuki lehtereiltä tulee siis olemaan massan puolesta tavallista pienempi. Vieraiden manageri Brendan Rodgers näkee tämän voivan toimia joko Rangersin eduksi, tai sitten heitä vastaan.

– Mielestäni on kaikkien etu, että kummankin kotiotteluissa on paikalla täysi määrä molempien kannattajia, Rodgers sanoi Sky Sportsille.

– Nyt näin ei ole. Toivotaan, että kaikki sujuu turvallisesti, ja pystytään keskittymään vain jalkapalloon. (Vieraskannattajien määrän rajoittaminen) voi toimia molempiin suuntiin. Se voi tuoda joukkueille joko positiivista tai negatiivista energiaa.

Celticillä on ennen ottelua kolmen pisteen etumatka paikalliskilpailijaansa skottiliigassa.

– Kunnioitan aina vastustajaa, mutta me luomme omat standardimme, ja keskitymme vain omaan peliimme. Rangers on saanut hyviä tuloksia aikaan, ja he saavat meiltä sen mukaisen kunnioituksen.