Serie A
Torino – Juventus
Lauantai 21.30

Mestaruus sinettiä vaille valmis

Juventus teki jälleen sen mihin totuttu on. Maali riittää, kun oma puolustus on betonia. Perjantainen voitto oli jo kauden neljästoista. Pistemenetyksiä on vain yksi.

Mestaruus on käytännössä sinettiä vaille valmis jo tässä kohtaa kautta. Esitys Interiä vastaan ei sinänsä ollut mikään ihmeellinen. Vastaavia pelejä tulee väkisin välillä eteen, kun voittojen saaminen ei mestaruuden kannalta ole enää niin merkittävää. Tästä saatiin näyte myös merkityksettömässä Mestarien Liigan ottelussa alkuviikolla, kun Juventus meni häviämään vieraskentällä Young Boysille.

Viikonloppuna uskomme Juventuksen esittävän parempaa. Vastaan tulee paikallispelissä erittäin sytyttävä perinteikäs Torino.

Rima liian korkealla

Torino on pelannut myös hyvän kauden. Sitä on kehuttava pitävästä puolustuksestaan. Joukkueen peleissä on nähty keskimäärin 2,33 maalia, mikä on sarjan matalimpia lukemia. Voittoihin se on pystynyt kolme kertaa kuudesta. Tilasto kuitenkin mairittelee, sillä kyseiset pelit ovat olleet sarjan heikoimpia vierasjoukkueita vastaan. Juventuksen kanssa sen puolustuksen pitävyys joutuu aivan erilaiseen testiin. Perinteisesti Juventus on poistunut tästä Derbystä voittajana – uskomme niin käyvän nytkin.

Kertoimet ovat tietysti Juventuksen voiton puolella. Suorasta voitosta saatava 1,54 tuntuu turvalliselta valinnalta. Koska in uudet asiakkaat pääsevät yrittämään pelikassan kartuttamista riskittömän vedon kanssa, suosittelemme saman tien Juventuksen vähintään kahden maalin voittoa kertoimella 2,80.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Torino – Juventus ja kohteeseen Juventus -1,5. Jos Juventus voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 280 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Juventus voittaa yhdellä maalilla, tasapelillä tai jos vastustaja voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.