Aapo Halme ratkaisuroolissa reservijoukkueen pelissä – fanit vaativat edustuksen avaukseen

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

20-vuotias Aapo Halme oli näkyvässä roolissa, kun Leedsin reservijoukkue kukisti maanantaina Southamptonin vastaavan maalein 3-2 Premier League Cupin ottelussa. Halme puski Leedsin U23-joukkueelle yhden maalin ja syötti niin ikään puskemalla toisen.

Myös puolustussuuntaan suomalaisen sanotaan onnistuneen erinomaisesti, ja monet pitivätkin Halmetta ottelun parhaana pelaajana. Halme teki pari viikkoa sitten ensimmäisen maalinsa myös Leedsin edustusjoukkueessa, ja nuorukaisen erikoistilanneosaaminen alkaa nousta arvoonsa.

Lukuisat Leedsin kannattajat odottavatkin Halmeen nousevan Mestaruussarjaaa johtavan edustusjoukkueen avaukseen lauantain sarjaottelussa Rotherhamia vastaan. Fanit näkivät Halmeessa yhtäläisyyksiä edustusjoukkueen toppariin Pontus Janssoniin. 27-vuotias Jansson oli mukana Ruotsin MM-joukkueessa viime kesänä, ja on kantanut maajoukkueessa myös kapteenin nauhaa. Rotherham-ottelussa Jansson on pelikiellossa.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliTässäkö vuoden hauskin sopimusjulkistus? Valioliigaseura hyödynsi nokkelasti TV-kanavan mokaa
Seuraava artikkeliKohtasiko Valioliigaa taas synkkä lentotragedia? Cardiffin tuore vahvistus kadonneessa lentokoneessa