Loukkaantuminen pilasi suomalaislupauksen debyytin – tavoitteena murtautua ykkösjoukkueeseen uudelleen: ”Siitä tulee todella vaikeaa”

© Kuva: Getty Images

Skotlannin suurseuran Rangersin suomalaislupaus Serge Atakayi tietää, että hänen on paiskittava töitä saadakseen uuden mahdollisuuden näyttää osaamistaan.

Atakayi, 19, debytoi Rangersin edustusjoukkueessa marraskuussa sarjaottelussa Motherwellia vastaan. Hän pääsi vaihdosta kentälle, mutta loukkaantuminen pakotti hänet sivuun vielä ennen ottelun päättymistä.

Suomalaishyökkääjä joutui leikkaukseen, josta hän toipuu yhä.

– Minun on tehtävä kovaa töitä, jotta minusta tulisi sama pelaaja uudelleen. Jotta saisin toisin mahdollisuuden, kommentoi Atakayi Rangers TV:lle.

– Se ei tapahdu niin, että menen vain uudestaan kentälle. Uskon, että siitä tulee todella, todella vaikeaa minulle.

– Minun pitää jatkaa työntekoa, kuten tein viime kaudella ja näytettävä managerille, että haluan päästä joukkueeseen uudestaan.

Atakayi on onnekseen saanut tukea seuralta ja erityisesti kokeneemmalta kollegaltaan Jamie Murphyltä, jonka kausi päättyi ennen kuin se kunnolla ehti alkaakaan. Murphy, 29, siirtyi Rangersiin viime kesänä Brightonista ja pelasi uudessa seurassaan seitsemän ottelua, kunnes hän loukkasi polvensa, ja kausi oli siinä.

– Minulla on Jamie Murphy (tukenani), yksi Rangersin hyvistä pelaajista. Hän on aina auttanut minua sanomalla esimerkiksi, että ”palaamme pian yhdessä”. Fysiokin on ollut tukenani.

– Joten olen iloinen, että minulla on ihmisiä, jotka uskovat, että palaan pian.

Atakayi siirtyi Rangersiin vuonna 2016 FF Jarosta. Hänen ja skottiseuran sopimus ulottaa kesään 2020 asti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.