Viime kaudella HJK:n kanssa sopimuksen purkanut Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi neuvottelee MTV Urheilun tietojen mukaan Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa sopimuksesta.

Mosa pelasi viime kaudella HJK:ssa 22 ottelua, mutta sukset menivät lopulta sen verran pahasti ristiin, että seura ja pelaaja päättivät purkaa sopimuksen ennen kauden päättymistä. Yaghoubi kävi pelaamassa futsalia kesken kauden, jonka jälkeen seuran ja pelaajan tiet erosivat.

Yaghoubi on saanut tuittupään leiman kotimaan kentillä. 24-vuotias taituri on kuitenkin todistanut tasonsa Veikkausliigassa, ja mies kuuluu ehdottomasti sarjan parhaisiin keskikenttäpelaajiin. Yaghoubi pelasi myös A-maajoukkueen mukana viime vuonna.

MTV Urheilun tietojen mukaan Yaghoubi tähyää yhä ulkomaille, mutta Suomessa varteenotettavaksi vaihtoehdoksi on noussut SJK.

– Mosa on tietysti hyvä ja kiinnostava pelaaja, mutta enempää en halua tässä vaiheessa kommentoida, SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi kommentoi MTV Urheilulle.