Perparim Hetemaj on saanut erikoisia pyyntöjä Cristiano Ronaldoon liittyen – Chievo haluaa tosissaan haastaa Juventuksen

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Perparim Hetemaj pääsee maanantaina mittaamaan Italian mahtiseura Juventuksen vireen ja kohtaamaan Serie A:n puhutuimman pelaajan Cristiano Ronaldon.

Serie A:ssa viimeistä sijaa miehittävä Chievo otti viimein kauden avausvoiton juuri ennen talvitaukoa kaatamalla Frosinonen Veronassa maalein 1-0.

– Oli tärkeä voitto ja tärkeät pisteet. Teki hyvää lähteä voitolla lomalle. Nyt se peli on kuitenkin unohdettu ja seuraava peli mielessä, Hetemaj toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Se seuraava peli onkin mielenkiintoinen. Hetemaj’lla on edessä reissu Torinoon, jossa vastaan asettuu sarjajohtaja Juventus. Pieni veronalaisseura lähtee kuitenkin hyvällä itseluottamuksella haastamaan Vanhaa Rouvaa, sillä Chievo on tällä kaudella anastanut pisteitä muiltakin suurseuroilta, kuten Napolilta ja Interiltä. Chievo on hävinnyt vain yhden pelin kahdeksasta edellisestä, joten itseluottamus on kunnossa.

– Tietenkin, mutta vaikea peli tulee olemaan. Meillä on oma juttu mitä lähdetään hakemaan. Uskotaan, että se voi tuottaa tulosta, jos kaikki menee nappiin, Hetemaj uskoo.

Juventus on voittanut Serie A:n mestaruuden jo seitsemän kertaa perättäin. Italiassa pitkän ja komean uran tehnyt Hetemaj on todistanut niistä jokaisen. Juventus johtaa sarjaa ylivoimaiseen tapaan ja näyttää todennäköiseltä, että keväällä Hetemaj näkee lähietäisyydeltä, kun Vanha Rouva kruunataan jälleen mestariksi.

– Huippujoukkue. Taistelee eri jutuista kuin me. Suurin ero Juventuksessa tänä vuonna on tietenkin Ronaldo, joka on ollut aika kliininen. Ronaldon pelaaminen Italiassa on tietenkin Juvelle ja sarjalle iso juttu, mutta omaan tekemiseen se ei näy. Saan ainoastaan viestejä, että voinko hankkia Ronaldon paidan, Hetemaj naurahtaa.

Juventus ja Chievo iskevät yhteen maanantaina 21.1. klo 21.30.

Juho Hirvonen

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS