PSG:n valmentaja vahvisti: Tähtipelaaja yhä koirankopissa – ”Seuran päätös”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain ei ota keskikenttäpelaaja Adrien Rabiot’ta mukaan lauantain kokoonpanoon sarjaotteluun Guingampia vastaa.

Rabiot, 25, edustajineen ilmoitti PSG:lle, että hän ei aio jatkaa sopimustaan, joka päättyy kuluvan kauden jälkeen. PSG reagoi ranskalaisen päätökseen hyllyttämällä hänet. Rabiot on viimeksi ollut PSG:n kokoonpanossa 5. joulukuuta, jolloin hän pelasi täydet minuutit Strasbourgia vastaan.

PSG:n seurapresidentti Nasser Al-Khelaifi on huhujen mukaan määrännyt Rabiot’n harjoittelemaan pariisilaisten reservijoukkueen kanssa.

Päävalmentaja Thomas Tuchel menetti Rabiot’ssa yhden avainpelaajansa, mutta hän kunnioittaa seuran päätöstä.

– Minun on valmisteltava joukkueeni Guingampia vastaan, eikä Rabiot tule olemaan siinä joukkueessa, kommentoi Tuchel FourFourTwon mukaan.

– Kunnioitan seuran päätöstä ja tämä on seuran päätös.

Rabiot on ollut siirtohuhuissa yhdistettynä Barcelonaan, joka on vahvistanut kiinnostuksensa häntä kohtaan. Barcelona kiisti kuitenkin neuvotelleensa Rabiot’n kanssa ilman PSG:n suostumusta.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliIlves avasi jalkapallovuoden myrskyvaroituksella – KuPS kaatui cupin avauksessa
Seuraava artikkeliSimo Valakari hyppäsi jääkylpyyn ja antoi inspiroivan puheen: ”Emme voi taata, että voitamme jokaisen ottelun”